Hyppää sisältöön

Love Letter with View

Love Letter with View -huone on rakkauskirjeiden ystävien uusi lempipaikka yöpymiseen ja inspiroitumiseen. Huonetta koristaa puolen seinän kokoinen maisemaikkuna, josta on upeat näkymät kaupungin sykkeeseen. Valoisa, vaikuttava ja rakkauskirjeillä varustettu Love Letter with View -huone vie sinut kauas kiireestä ja velvollisuuksista. Uppoudu suurien tunteiden maailmaan pehmeällä ja kutsuvalla sängyllä, nauttien samalla Jätkäsaaren ylle levittyvästä kaupunkimaisemasta upeassa ja täysin uniikissa hotellihuoneessa – huoneessa, jollaista ei taatusti löydy toista samanlaista.

Huoneen valikoimasta löydät historian kuuluisien mieshenkilöiden kirjoittamia rakkauskirjeitä. Love Letter with View -huone on suurien tunteiden ja kirjeiden ystävän ateljee, jossa rentoutuminen ja rakkauskirjeet yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla. Inspiroidu huoneesta ja kirjoita täällä elämäsi mullistava rakkauskirje.

Rentoudu ja nauti taide-elämyksen äärellä

Ainutlaatuista taidetta on tuotu hotellissamme paitsi hotellin yleisiin tiloihin niin myös hotellihuoneen sisustukseen. Ihanat yöunet on taattu Joutsenen kuohkean untuvapeiton ja laadukkaiden lakanoiden välissä. Kylpyhuoneessa sinua odottavat huolella valitut, luonnollisista ainesosista ja luonnollista alkuperää olevista ainesosista valmistetut Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuoneesta löydät myös hiustenkuivaajan.

Kaikkiin huoneisiimme kuuluvat kahvi- ja teevalikoima sekä vedenkeitin. Huoneeseen on tilattavissa lisäksi haluamasi teeman mukainen minibar-valikoima.

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta saatavuuden mukaan.

Rakkaimpani,

Ei kulu päivääkään etten miettisi pehmeää syliäsi tai sieluani lävistävää katsettasi. On silkkaa kidutusta yrittää keskittyä töihin, kun mieleni täyttyy kauneudestasi: täydellisestä siluetistasi, lempeästä luonteestasi, huumaavasta tuoksustasi, älykkäistä oivalluksistasi. Rakkauteni sinua kohtaan on elämäni tarkoitus. Kaipaan luoksesi niin, että sydämeni räjähtää. Lasken jo päiviä saapumiseesi. Kun olet minun, kaikki on hyvin.

Sinun,
Alex

Huoneen ominaisuudet

  • Valikoima ihanimpia rakkauskirjeitä läpi vuosisatojen
  • Pehmeä Familonin sänky sekä laadukkaat Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • Ihanat ja luonnolliset Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet
  • Vedenkeitin, kahvi sekä teetarvikkeet kiireettömiin hetkiin

Search