Hyppää sisältöön

Poem King

Poem King -huone on runojen ystävän uusi lempipaikka yöpymiseen ja inspiroitumiseen. Valoisa, tunnelmallinen ja runoteoksilla varustettu Poem King -huone vie sinut kauas kiireestä ja velvollisuuksista. Uppoudu riimien maailmaan pehmeällä ja kutsuvalla sängyllä, nauttien samalla Jätkäsaaren ylle levittyvästä kaupunkimaisemasta upeassa ja täysin uniikissa hotellihuoneessa – huoneessa, jollaista ei taatusti löydy toista samanlaista.

Huoneesta löydät tarkkaan valittuja teoksia moneen makuun. Poem King -huone on metaforien ja runouden ystävän ateljee, jossa rentoutuminen ja runojen maailma yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla.

Rentoudu ja nauti taide-elämyksen äärellä

Ainutlaatuista taidetta on tuotu hotellissamme paitsi hotellin yleisiin tiloihin niin myös hotellihuoneen sisustukseen. Ihanat yöunet on taattu Joutsenen kuohkean untuvapeiton ja laadukkaiden lakanoiden välissä. Kylpyhuoneessa sinua odottavat huolella valitut, luonnollisista ainesosista ja luonnollista alkuperää olevista ainesosista valmistetut Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuoneesta löydät myös hiustenkuivaajan.

Kaikkiin huoneisiimme kuuluvat kahvi- ja teevalikoima sekä vedenkeitin. Huoneeseen on tilattavissa lisäksi haluamasi teeman mukainen minibar-valikoima. Jokaisessa Poem King -huoneessa on uniikki huonetapetti, joka on taideteos itsessään!

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta saatavuuden mukaan.

Siell’ hempeää kanervaa ja järven sineä, usvaista yötä ja vanhaa pitsiä. Lempeästi ikkunaan koputtavaa seinillä iloisesti juoksevaa valonkajoa. Makoilla untuvilla kuin heinäkasassa, unelmoida villisti, nähdä unia sateen jälkeisestä nurmen tuoksusta tai talviyön korviahuumaavasta hiljaisuudesta.

Huoneen ominaisuudet

  • Valikoima tarkkaan valittuja runoteoksia moneen makuun
  • Pehmeä Familonin sänky sekä laadukkaat Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • Ihanat ja luonnolliset Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet
  • Jokaisessa Poem King -huoneessa on oma uniikki huonetapetti
  • Vedenkeitin, kahvi sekä teetarvikkeet kiireettömiin hetkiin

Search