Hyppää sisältöön

Primehotels

Ennemmin kuin hotelliketju, Primehotels on ketju hotelleja. Jokainen hotellimme on itsenäinen, persoonallinen, laadukas ja uniikki yksikkönsä – niin puitteiltaan kuin palveluiltaan.

Uniikki osa hotelliperhettä

Hotel AX on osa uniikkien hotellien perhettä, Primehotelsia. Primehotels on yksityinen suomalainen yritys joka operoi, kehittää ja rakentaa hotelleja sekä itsenäisesti että yhteistyössä kansainvälisten huippubrändien kanssa. Primehotelsiin kuuluu useita ainutlaatuisia ja erilaisia hotelleja Suomessa – kaikki uniikkeja, kaikki omanlaisiaan.

Primehotels tarjoaa Helsingissä toistaan uniikimpia elämyksiä – modernin hienostunut Grand Hansa Hotel on Suomen ensimmäinen Hyatt-brändin luksushotelli ja osa uniikkien The Unbound Collection by Hyatt -hotellien portfoliota ja avaa ovensa 2023 Helsingin ydinkeskustassa. Rouhea lifestyle-hotelli Hotel Mestari hurmaa vieraansa Kampin sykkeessä, Hotel AX Jätkäsaaressa on lupaus elämyksestä yhdistäen taiteen osaksi hotellikokemusta, historiallinen vankilahotelli Hotel Katajanokka on tyylikäs boutiquehotelli ja Suomen ensimmäinen Marriott -brändin kohde, joiden lisäksi Itä-Helsingin helmi Hotel Rantapuisto tarjoaa arkkitehtuuria, suomalaista designia ja luonnonrauhaa meren rannalla. Hotelliperheeseen kuuluvat lisäksi jo kolmatta kertaa Suomen parhaaksi lomakeskukseksi valittu Hotel Sveitsi Hyvinkäällä, sydämellisen palvelun Hotel Oscar Varkaudessa sekä koko perheen kylpylähotelli Spahotel Casino Savonlinnassa.

Kutsumme sinut viihtymään, rentoutumaan ja hakemaan hengahdystä arjen kiireistä ainutlaatuisiin ja uniikkeihin hotellikohteisiimme! Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti ja ammattitaidolla – järjestäen kaikki elämäsi tilaisuudet.

Tutustu

Prime Guest -kanta-asiakkuus

Prime Guest on Primehotelsin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa henkilökohtaisia, rahan arvoisia etuja sinulle, joka yövyt ja ruokailet hotelleissamme usein. Prime Guest -asiakkaana saat mm.

  • jopa 12 % ALENNUKSEN päivän parhaista julkisista huonehinnoistamme
  • Täydellä majoitusleimakortilla ansaitset etuhintaisen huoneen, jonka alennus on 50 % päivän parhaasta julkisesta hinnasta. Liittymisetuna annamme yhden leiman majoitusleimakorttiin jokaiselle mobiiliapplikaation ladanneelle.
  • Vaihtuvia hotellikohtaisia etuja, kuten ilmaisia huoneluokan korotuksia, aikaisia sisäänkirjautumisia tai myöhäisiä huoneenluovutuksia
  • Tilaisuuden järjestäjänä kerrytät leimoja myös tapahtumista ja kokouksista

Liity nyt

Prime Kids – matkalla lasten kanssa

Kun lapset viihtyvät, koko perhe nauttii lomastaan. Hotlaillessa on metkaa, kun on paljon tekemistä ja ihmeteltävää! Meistä perheen pienimmille kuuluu suurin huomio ja uskomme, että hotlailuloma on parhaimmillaan, kun lapset viihtyvät. Ainutlaatuisista kohteistamme löytyy tekemistä perheen pienimmille ja suuremmillekin.

Haluamme tarjota lapsiperheille unohtumattoman loman täynnä hauskuutta uniikeissa hotelleissamme. Tutustu perhelomakohteisiimme ja Prime Kids -kampanjoihin ja tarjouksiin!

Tutustu kohteisiimme

Pet Guest – matkalla lemmikin kanssa

Tervetuloa tassulomalle! Meille ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan hotellivierailuista asiakkaidemme karvaiset ja karvattomat kullanmurut. Rentoutumisen asiantuntijoina tervehdimme iloisesti lemmikkiasiakkaitamme, jotka osaavat ottaa rennosti ja kölliä menemään.

Haluamme taata lemmikkiasiakkaillemme kivan ja viihtyisän loman kohteissamme. Tutustu Pet Guest -kampanjoihimme ja katso Tassukaverikirjastamme tassulomailijoiden terveisiä!

Tutustu  Tassukaverikirja

Prime Care – vastuullisuus

Prime Care on vastuullisuusohjelmamme, jonka ansiosta toteutamme sosiaalisen, taloudellisen ja ympäristövastuun toimenpiteitä yrityksemme kaikilla rajapinnoillamme tehokkaasti, järjestelmällisesti ja yhdessä kehittyen. Vaikka jokainen hotellimme on uniikki, persoonallinen kokonaisuutensa, takaa Prime Care meille yhteiset pelisäännöt taloudelliselle, sosiaaliselle ja ympäristötietoiselle kestävyydelle.

Tutustu

Prime Life – Ura Primehotelsilla

Tsekkaa avoimet työpaikkamme, toimintamme kasvaessa haemme kokoajan lisää osaajia joukkoomme! Primehotels antaa monipuoliset mahdollisuudet kehittyä työuralla. Lue työntekijöidemme kasvutarinoita Primehotelsilla.

Avoimet työpaikatUratarinat

Search