Hyppää sisältöön

Taidekierrokset

Hotel AX on elämyksellinen kokonaistaideteos, joka tarjoaa vierailleen taidetta sen moninaisissa muodoissaan. Vaihtuva taidenäyttely on ripoteltu ympäri tilojamme, ja ohjatun kierroksen avulla on mahdollista päästä kuulemaan teoksista pintaa syvemmältä taiteilija-kuraattori Niklas Hallmanin opastuksella.

AX Taidekierros on aito elämys, joka sopii niin pienemmille kuin isommillekin seurueille. Tutustu taidekierroksen lisätietoihin alta ja varaa unohtumaton hetki ryhmällenne!

Lisäksi tarjoamme AX Talokierroksia, joissa pääset tutustumme talomme arkkitehtuuriin ja designiin, taiteeseen sekä konseptiin ja ennen kaikkea AX:n tarinaan. Kurkkaa lisätiedot alta!

Taidekierros

Taidekierroksella käydään läpi Hotel AX:n tiloissa esillä olevaa taidetta taiteilija-kurattori Niklas Hallmanin opastuksella. Tutustumme yksityiskohtaisesti teoksiin ja teosten takana oleviin taiteilijoihin ja heidän motiiveihin töissään. Kierroksella keskitytään erityisesti vaihtuvaan näyttelyyn.

Talokierrosta suositellaan yhdistettäväksi ravintola-, kokous- tai majoitusvarauksen yhteyteen.

Kesto: noin 45 min

Ryhmäkoko: maksimiryhmäkoko 40 hlöä

Kielet: suomi, englanti tai ruotsi

Hinta:  10 € / hlö (ryhmäkoko 10 – 20 henkilöä) ja 8 € / hlö (ryhmäkoko 21 – 40 henkilöä)

Minimiveloitus 100 € / kierros (sis. alv 24 %)

Talokierros

Talokierroksella tutustumme erityisesti talon arkkitehtuuriin, designiin, taiteeseen ja sen tarinaan. Saat inspiroivan kuvan hotellistamme ihanan tarinan saattelemana henkilökuntamme johdolla.

Kierrosta suositellaan yhdistettäväksi ravintola-, kokous- tai majoitusvarauksen yhteyteen.

Ryhmäkoko: maksimiryhmäkoko 40 hlöä

Kielet: suomi, englanti

Hinta:  10 € / hlö (ryhmäkoko 10 – 20 henkilöä) ja 8 € / hlö (ryhmäkoko 21 – 40 henkilöä)

Minimiveloitus 100 € / kierros (sis. alv 24 %)

Varaa unohtumaton ja inspiroiva kierros nyt Hotel AX:sta!

Kaikissa tilaisuuksiin ja ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Primehotelsin myyntipalvelu arkisin klo 8.30-17.30.

tel. +358 (0)293 200 200
sales@primehotels.fi

Search