Hyppää sisältöön

Laatuaikaa yhdessä – Lovecation!

Keskellä arkeakin on ihana nauttia yhteisestä ajasta aikuisten kesken, rentoutua lasillisen äärellä, aloittaa seuraava aamu herkullisella hotelliaamiaisella ja luoda unohtumattomia muistoja yhdessä.

Jokainen kaipaa hemmottelua ja pientä luksusta aika ajoin. Saapuessanne hotelliin pääsette aloittamaan hemmottelulomanne nauttimalla yhdessä kuohuvaa. Aamulla ei ole kiire mihinkään myöhäisen huoneenluovutuksen ansiosta, joten voitte nauttia herkullista hotelliaamiaista kaikessa rauhassa.

Varaa huone

Varaa

Varaus- ja majoitusaika: 31.12.2023 saakka.

Lovecation -pakettiin sisältyy majoitus 2 hh huoneessa valitsemassanne huoneluokassa herkullisella aamiaisilla, saavuttaessa pullon kuohuviiniä huoneessa (shampanja +50 €) ja myöhäisen huoneen luovutuksen (late check-out klo 14) saatavuuden mukaan.

Varaa huone

Kampanjaehdot

Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä.
Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa).

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 31.12.2023 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Search