Hyppää sisältöön

AX Restaurant

AX Restaurant

Food is serious business, but we are not afraid to play with it

Jätkäsaareen on kautta aikojen tuotu raaka-aineita, mausteita ja makuja maailman meriä seilaavien kauppalaivojen rantautuessa satamaan. AX Restaurant on urbaani kohtaamispaikka, joka värikkäiden konttien tuomisista inspiroituneena yhdistelee rohkeasti mausteita ja makuja maailmalta – niin klassisiin kuin moderneihinkin annoksiin.

Sesongin vastuulliset raaka-aineet, paikalliset herkut ja runsaat maut ympäri maailmaa sulautuvat makutaiteeksi keittiöartistiemme käsissä. Tämä on ovi makuhermoja hivelevän ruoan ja juoman lisäksi myös taiteen maailmaan, joka yllättää, ihastuttaa ja herättää tunteita.

Tule ihastumaan taiteeseen ja makujen sinfoniaan:

Varaa pöytä

Jätkäsaaren uusi kortteliravintola ja inspiroiva olohuone

80-paikkaisen AX Restaurantin panoraamaikkunoista avautuu urbaani näkymä Jätkäsaaren katukuvaan. Uniikkeja kierreportaitamme pitkin kuljetaan taidetta ja yllätyksiä pursuavaan AX Underiin, hotellimme aamiais- ja tapahtumatilaan.

AX Restaurant palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tarjoilemme päivittäin laadukasta artesaaniaamiaista taiteen täyttämässä AX Underissa. Aamiaisemme on persoonallinen, laadukas ja tinkimätön hotelliaamiainen, jonka signature-tuotteena toimivat AX Bagelit. Tule ja koe Suomen ensimmäinen Bagel Bar!

Tutustu á la carte menuun

Menu

Aukioloajat AX Restaurant

Aamiainen katetaan päivittäin AX Underissa, ja on saatavilla myös hotellin ulkopuolisille asiakkaille hintaan 24 € / hlö. Alle 12-vuotiaat lapset nauttivat aamiaista puoleen hintaan. Lauantaisin brunssi on katettuna aamiaisen jälkeen. Iltaisin tarjoilemme makujen sinfoniaa AX Restaurantin á la cartessa.

Aamiainen

Kesällä 3.6-11.8.2014:

ma-la 7.30-11.00

su 8-12

Taidebrunssi

Kesällä 3.6-11.8.2014:

Lauantaisin klo 12.00-14.30

À la carte

Kesällä 3.6-11.8.2014:

Ma-Ti Ravintola avoinna, tarjolla pientä syötävää (keittö suljettu)

Ke-To 18-23 (keittiö sulkeutuu 22.30)

Pe-La 18-00 (keittiö sulkeutuu 22.30)

AX Bar

Meiltä löydät kauden herkullisimmat artesaanicocktailit, huolella valikoidut viinit ja trendikkäät oluet. Viinilistamme on osoitus viinien erilaisuudesta ja kontrasteista – olemme valikoineet listallemme erilaisia viinejä niin uudesta kuin vanhastakin viinimaailmasta ja haluamme yllättää sinut myös juomien saralla.

Meiltä voit varata pöydän illalliselle tai vain käydä peremmälle ilman erillistä varausta. Meillä on aina pöytiä, jotka toimivat First Come, First Serve -periaatteella! Jos vapaata pöytää ei heti ole tarjolla, niin istahda hetkeksi ruostuneesta teräksestä valmistetulle baaritiskillemme ja nauti AX Cocktail tai lasillinen luomuviiniä, ja pöytä vapautuu tuota pikaa.

AX Garden

Ravintolamme tilat jatkuvat kesäaikaan puutarhamaiselle sisäpihan terassille, AX Gardeniin. AX Garden on Kyrö Distilleryn kanssa yhteistyössä toteutettu keidasmainen kohtaamispaikka, jossa tarjoilemme á la carte -annoksiamme ja raikkaita Kyrön kesäjuomia. Kyrö Distillery Company on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut tislaamo, jonka ruispohjaisia tuotteita valmistetaan vanhassa meijerissä Isokyrössä.

AX, the art experience, on aina lupaus elämyksestä!

Search