Hyppää sisältöön

AX Ravintola

Food is serious business, but we are not afraid to play with it

AX Restaurant

Jätkäsaareen on kautta aikojen tuotu raaka-aineita, mausteita ja makuja maailman meriä seilaavien kauppalaivojen rantautuessa satamaan. AX Restaurant on urbaani kohtaamispaikka, joka värikkäiden konttien tuomisista inspiroituneena yhdistelee rohkeasti mausteita ja makuja maailmalta – niin klassisiin kuin moderneihinkin annoksiin.

Sesongin vastuulliset raaka-aineet, paikalliset herkut ja runsaat maut ympäri maailmaa sulautuvat makutaiteeksi keittiöartistiemme käsissä. Tämä on ovi makuhermoja hivelevän ruoan ja juoman lisäksi myös taiteen maailmaan, joka yllättää, ihastuttaa ja herättää tunteita.

Tule ihastumaan taiteeseen ja makujen sinfoniaan:

Varaa pöytä

AX Restaurant on ravintola taiteen keskellä ja kohtaamispaikka Jätkäsaaressa.

Jätkäsaaren uusi kortteliravintola ja inspiroiva olohuone

80-paikkaisen AX Restaurantin panoraamaikkunoista avautuu urbaani näkymä Jätkäsaaren katukuvaan. Uniikkeja kierreportaitamme pitkin kuljetaan taidetta ja yllätyksiä pursuavaan AX Underiin, hotellimme aamiais- ja tapahtumatilaan.

AX Restaurant palvelee aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tarjoilemme päivittäin laadukasta artesaaniaamiaista taiteen täyttämässä AX Underissa. Aamiaisemme on persoonallinen, laadukas ja tinkimätön hotelliaamiainen, jonka signature-tuotteena toimivat AX Bagelit. Tule ja koe Suomen ensimmäinen Bagel Bar!

Tutustu menuun

Menu

Aukioloajat AX Ravintola & Aamiainen

AX Café & Barista saat suolaista ja makeaa syötävää sekä alkoholitonta että alkoholillista juotavaa. AX Café & Bar muuttuu klo 16 lähtien AX Ravintolaksi, jolloin voit nauttia ihastuttavista mauista à la carte -listaltamme.

Juhannuksen aukiolo

Juhannusaatto 24.6. klo 16-22 (keittiö 21)

Juhannuspäivänä 25.6. klo 16-22 (keittiö 21)

Aamiainen

ma-pe 7.00–10.00

la-su 7.30–11.00

AX Café & Bar

ma-la klo 12.00-16.00 

su suljettu

Poikkeukset aukioloajoissa:

  • la 2.7. olemme avoinna klo 02.00 asti
  • su 3.7. olemme avoinna klo 14:00-19:00
À la carte

ma-ti 16.00–22.00 / keittiö sulkeutuu klo 21.00

ke-la 16.00–00.00 / keittiö sulkeutuu klo 22.00

su suljettu

AX Restaurant on paikka kohtaamisille, runsaille mauille ja inspiroitumiselle

AX Bar

Meiltä löydät kauden herkullisimmat artesaanicocktailit, huolella valikoidut viinit ja trendikkäät oluet. Viinilistamme on osoitus viinien erilaisuudesta ja kontrasteista – olemme valikoineet listallemme erilaisia viinejä niin uudesta kuin vanhastakin viinimaailmasta ja haluamme yllättää sinut myös juomien saralla.

Meiltä voit varata pöydän illalliselle tai vain käydä peremmälle ilman erillistä varausta. Meillä on aina pöytiä, jotka toimivat First Come, First Serve -periaatteella! Jos vapaata pöytää ei heti ole tarjolla, niin istahda hetkeksi ruostuneesta teräksestä valmistetulle baaritiskillemme ja nauti AX Signature Cocktail tai lasillinen luomuviiniä, ja pöytä vapautuu tuota pikaa.

Varaa pöytä

AX Garden

Ravintolamme tilat jatkuvat kesäaikaan puutarhamaiselle sisäpihan terassille, AX Gardeniin. AX Garden on Kyrö Distilleryn kanssa yhteistyössä toteutettu keidasmainen kohtaamispaikka, jossa tarjoilemme á la carte -annoksiamme ja raikkaita Kyrön kesäjuomia. Kyrö Distillery Company on useita kansainvälisiä palkintoja voittanut tislaamo, jonka ruispohjaisia tuotteita valmistetaan vanhassa meijerissä Isokyrössä.

AX, the art experience, on aina lupaus elämyksestä!

Search