Hyppää sisältöön

Sosiaalisen median arvonta – yöpyminen Hotel AX:ssa ja illallinen Restaurant AX:ssa kahdelle

JÄRJESTÄJÄ
Arvonnan järjestää Hotel AX. Arvontaa ei järjestä Facebook tai Instagram, eikä se ole millään tavalla sponsoroitu, tuettu tai hallinnoitu, eikä se liity millään tavalla Instagramiin tai Facebookiin.

OSALLISTUMISEHDOT
Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva 18 vuotta täyttänyt henkilö, lukuun ottamatta niitä, jotka ovat osallistuneet arvonnan toteuttamiseen tai valmisteluun.

❗️VAROITUS HUIJAUSTILEISTÄ, HUOMIO! Verkossa on paljon huijaustilejä, jotka kalastelevat osallistujien yhteystietoja. Esimerkiksi huijaustili voi kopioida aidon tilin logoja ja kuvia ja lähettää yksityisviestejä osallistujille. Älä siis jaa mitään tietojasi, ellet saa yksityisviestiä järjestäjän oikealta edustajalta. Aidon tilin tunnistat Instagram-käyttäjänimen vieressä olevasta sinisestä vahvistusmerkistä ja Facebook-URL-osoitteesta. Emme koskaan pyydä luottokorttitietojasi, pyydä sinua rekisteröitymään mihinkään tai ilmoita voittajaa kilpailun kommenttiosiossa. Arvonnan järjestäjät eivät ole vastuussa mahdollisten huijaustilien toiminnasta tai seurauksista.

OSALLISTUMINEN

Osallistuaksesi kilpailuun mene Hotel AX Instagram-profiiliin. Osallistuja täyttää vastauksensa ja osallistuu kilpailuun kommenttikenttään. Osallistujien tulee myös seurata Hotel AX -tiliä Instagramissa.

ARVONNAN KESTO, VOITTAJAN VALINTA JA PALKINTO
Arvonnan kesto on su 26.5. asti. Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisia, jotka vastaanotetaan määräajan jälkeen, ei hyväksytä arvontaan.

Palkintona on yhden yön yöpyminen sekä keittiömestarin kolmen ruokalajin illallinen ja yksi ruokajuoma kahdelle. Palkinto on käytettävä 30.12.2024 mennessä. Huomioithan, että palkinto voidaan käyttää vain saatavuuden ja ravintolan aukioloaikojen mukaan, ja hotelli voi rajoittaa saatavuutta korkean kysynnän päivinä ja loma-aikoina. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Järjestäjä (Hotel AX) ottaa yhteyttä voittajaan arvonnan päättymistä seuraavalla viikolla ohjeilla yhteystietojen toimittamisesta palkinnon lunastamiseksi. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 3 päivän kuluessa voiton julkistamisesta, järjestäjä arpoo palkinnon uudelleen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muihin tuotteisiin.

ARVONTA JA PALKINNON TOIMITUS
Palkinto arvotaan kilpailun päätyttyä. Arvonnan suorittaa Hotel AX markkinointiedustaja. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Järjestäjä ei tarkista annettujen osoitteiden oikeellisuutta eikä vastaa virheellisistä osoitteista tai kolmansien osapuolten toimittamatta jääneistä lähetyksistä.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA KÄYTTÖ
Osallistujien henkilötietoja voidaan käyttää arvontaan liittyvään viestintään. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan nimenomaista suostumusta.

MUUT EHDOT
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ja varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjä ei vastaa mistään IT-ongelmista, jotka vaikuttavat arvontaan osallistumiseen. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän, arvonnan kumppanit ja näiden osapuolten kumppanit kaikesta vastuusta, joka johtuu tai väitetään johtuvan tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai käytöstä. Tämä vastuuvapauslauseke ei kuitenkaan vaikuta kuluttajan oikeuksiin kuluttajansuojalain nojalla. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa, pidentää tai keskeyttää kilpailun teknisten ongelmien tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei ole oikeutta korvaukseen tässä tapauksessa.

Kyselyt arvonnasta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen markkinointi@kampcollectionhotels.com.

Search