Hyppää sisältöön

Aamiaisartisti, Hotel AX

Oletko hyväntuulinen aamuihminen, joka saa auringon paistamaan ja hymyn toisten huulille omalla persoonallaan? Aamiainen on päivän tärkein ateria ja lähtölaukaus onnistuneeseen päivään. Hotellimme aamiaisartistit toivottavat hyvät huomenet ja mahdollistavat omassa roolissaan parhaimman startin päivään Hotelli AX:n vieraille.

Haemme aamiaisartisteja uniikkiin ja upeaan hotelliimme, jossa ammattitaito sekä osaaminen ovat perusvaatimuksia ja persoonallisuus, omaleimaisuus, karismaattisuus ja intohimo taiteeseen ovat eduksi.

Aitous, asenne ja palvelualttius välittyvät kohtaamisissa vieraidemme kanssa ja omaat tahtotilan tuottaa unohtumattomia elämyksiä ja WOW-fiiliksiä ihmiseltä ihmiselle. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu joukkuepelaaja omana persoonallisena itsenään.

Hotel AX tarjoaa ikimuistoisen mahdollisuuden päästä kirjoittamaan, kokemaan ja elämään Hotel AX:n tarinaa arjessa ja juhlassa ja mahdollistamaan elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille.

Näetkö itsesi jo Hotel AX:n luovan ympäristön aamiaisartistina?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi tulemaan. Haluamme kuulla mikä on sinun taidemieltymyksesi ja tarinan siitä, mistä sinulla kipinä taiteeseen on syntynyt! Liitäthän hakemukseesi myös perustelut, miksi juuri sinä olisit paras valinta meidän aamiaisartistiksi?

Hakemukset sähköpostilla ravintolapäällikkö Joel Saloselle joel.salonen@hotelax.fi. Hakuaika päättyy 25.3.2022. Lisätietoa avoinna olevasta mielenkiintoisesta tehtävästä antaa Joel Salonen, puh. 040-6756507.

Päästä luovuutesi valloilleen ja laita meille oman näköisesi hakemus tulemaan CV:n kera!

Taiteellisin terveisin,

Joel

Search