Hyppää sisältöön

Hotel AX Aamiaiskokki

Oletko parhaimmillasi aamuaikaan ja nautit päivän tärkeimmän aterian valmistamisesta? Haemme Hotel AX:n keittiöön tekijää, ja vastuunkantajaa, joka innostuu laadukkaasta artesaaniaamiaisesta ja tahtoo kehittää uniikin hotellimme aamiaiskokemusta kanssamme.

Jos olet valmis ottamaan sen ylimäärisen askeleen asiakkaan eteen, tämä on sinulle loistava mahdollisuus liittyä osaksi innostunutta hotellin avaustiimiä ja saada oma kädenjälkesi näkymään osana Hotel AX:n kunnianhimoista ruokatarjontaa.

Tarjoamme vakituisen 112,5 h / 3 viikkoa sopimusta Hotel AX:n aamiaiskokille.

Hotel AX:n keittiö on hotellissa paraatipaikalla ja keittiötiimi on tärkeässä roolissa mahdollistamassa elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille. Keittiön ammattilaisten ammattitaito näkyy ja maistuu annoksissa meidän vieraillemme, jotka tulevat meille nauttimaan maistuvaa aamiaista sekä eurooppalaisen keittiön antimia.

Oletko sinä Hotel AX:n Aamiaiskokki?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi tulemaan. Hakemukset sähköpostilla keittiöpäällikkö Filip Forsbergille filip.forsberg@hotelax.fi. Hakuaika päättyy 10.4.2022.

Lisätietoa avoinna olevasta mielenkiintoisesta tehtävästä Filipiltä, puh. 040-5523344.

Hakemuksia innolla odottaen,

Filip

Search