Hyppää sisältöön

Keittiöartisti (À la carte, aamiainen), Hotel AX

Pysyykö sinulla kokinhattu päässä ja lähteekö sinulta tarvittaessa ilmakitarasoolo vispilällä? Nautitko makuelämysten tekemisestä ja annosten viimeistelystä taiteellisella twistillä?

Taide ja tasokas gastronomia sopivat yhteen. Keittiöartistien ammattitaito näkyy ja maistuu annoksissa meidän vieraille, jotka tulevat meille nauttimaan eurooppalaisen keittiön antimista ja pääsevät halutessaan viimeistelemään omat annoksensa.

Haemme Hotel AX:n keittiöön artistia, jolla luovuus ja taiteellisuus ovat DNA:ssa. Hotel AX:n keittiö on hotellissa paraatipaikalla ja keittiön taiteilijatiimi on tärkeässä roolissa mahdollistamassa elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille.

Haemme nyt tiimiimme:

Keittiömestari

Keittiömestari, keittiöpäällikön alaisuuteen johtamaan innovatiivista tiimiä ja edistämään Hotel AX:n kokonaisvaltaista ravintolakonseptia

Keittiön vuoromestari / Sous chef

keittiömestarin alaisuuteen johtamaan työskentelyä vuorossa ja tärkeässä roolissa mukana kehittämässä ruokatuotetta ja kantamaan vastuuta keittiötoimintojen sujuvuudesta.

Aamiaiskokki/vuoromestari

Laadukkaasta artesaaniaamiaisesta innostunut henkilö, joka on valmis ottamaan sen ylimäärisen askeleen asiakkaan eteen ja kantamaan vastuuta vuoron sujumisesta.

Näetkö itsesi jo Hotel AX:n luovan ympäristön keittiöartistina?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi tulemaan. Haluamme kuulla mikä on sinun taidemieltymyksesi ja tarinan siitä, mistä sinulla kipinä taiteeseen on syntynyt! Liitäthän hakemukseesi myös perustelut, miksi juuri sinä olisit paras valinta meidän keittiöartistiksi.

Hakemukset sähköpostilla keittiöpäällikkö Filip Forsberg filip.forsberg@hotelax.fi.

Päästä luovuutesi valloilleen ja laita meille oman näköisesi hakemus tulemaan CV:n ja palkkatoiveen kera!

Taiteellisin terveisin, Filip

Search