Hyppää sisältöön

Vastaanottoartisti, Hotel AX

Oletko asiakaspalvelija jonka kohtaaminen saa hotellivieraamme hymyilemään? Pysytkö rauhallisena kiireisimmässäkin sesongissa ja tuot oman positiivisen panoksesi tiimityöhön?

Haemme vastaanottoartisteja uniikkiin ja upeaan hotelliimme, jossa ammattitaito sekä osaaminen ovat perusvaatimuksia ja persoonallisuus, omaleimaisuus, karismaattisuus ja intohimo taiteeseen ovat eduksi. Aitous, asenne ja palvelualttius välittyvät kohtaamisissa vieraidemme kanssa ja tahtotila tuottaa unohtumattomia elämyksiä ja WOW-fiiliksiä ihmiseltä ihmiselle. Meillä jokainen työntekijä on arvostettu joukkuepelaaja omana persoonallisena itsenään.

Vastaanottoartistit tunnetaan monessa hotellissa nimillä vastaanoton palvelupäälliköt sekä vastaanottovirkailijat. Erilaisuus on rikkaus ja haluamme erottua ja jäädä mieleen. Hotel AX tarjoaa ikimuistoisen mahdollisuuden päästä kirjoittamaan, kokemaan ja elämään Hotel AX:n tarinaa arjessa ja juhlassa ja mahdollistamaan elämyksiä ja nautintoja kaikille aisteille.

Haemme nyt tiimiimme:

  • Yövuoron palvelupäällikköä
  • Vastaanottoartistia yövuoroon

Näetkö itsesi jo Hotel AX:n luovan ympäristön vastaanottoartistina?

Jos vastauksesi on KYLLÄ, niin laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi tulemaan CV:n kera.

Hakemukset sähköpostilla hotellipäällikkö Sari Lindbergille, sari.lindberg@hotelax.fi.

Hakuaika päättyy 25.3.2022. Lisätietoa avoinna olevasta mielenkiintoisesta tehtävästä antaa Sari Lindberg, puh.040-5656715.

Taiteellisin terveisin,
Sari

Search