Hyppää sisältöön

Onnea rakas AX!

Hurraa! Olemme saaneet ihastella maailmaa Jätkäsaaresta käsin jo kahden vuoden ajan. Taidetta, tunnetta, naurua ja elämää yhdessä teidän, rakkaiden vieraidemme kanssa. Suuri kiitos jokaiselle, joka on kanssamme nauttinut taiteesta joka aistilla. Juhlimme kanssanne koko viikon – tuletko meille aamiaiselle, kanssamme kenties juhlimaan perjantaina vai varaatko yöpymisen etuhintaan? Valitse sinulle sopiva tapa juhlia, lämpimästi tervetuloa taiteen äärelle!

Juhlaviikon kunniaksi AX Staycation vain 90 € / yö kahdelle

Varaa nyt kesän viihtyisin AX-loma Jätkäsaaressa – vietä hetki omassa rauhassa, kuitenkin vain kivenheiton päässä kauniin kesä-Helsingin elämyksistä. Yöpyminen sisältää herkullisen aamiaisen. Varaa 26.5.2024 mennessä, yöpyä voit 30.9.2024 asti.

VARAA NYT

***
AX 2 vuotta: Canvas&Cocktails -ilta pe 24.5.

Koko juhlaillan tunnelman pitää kuplivana Dj Tia O. ja kakkua on tarjolla niin kauan kuin riittää 😉 Osallistu Canvas&Cocktails-työpajaan,jossa saat etsiä luovin keinoin omaa tyyliäsi kuvalliseen ilmaisuun ja viivojen, muotojen sekä värin avulla työstät valitsemasi kuva-aiheen pohjalta esittävän tai abstraktin maalauksen. Osallistuaksesi maalaustyöpajaan tarvitset vain uskallusta uuteen ja hieman omatoimisuutta! Illan tavoitteena on päästää irti, pitää hauskaa ja tehdä teos, joka on juuri sinun näköisesi – siis mestariteos!

Työpajan kesto: 2,5 tuntia klo 18 alkaen
Sijainti: AX Ravintola
Hinta: 65€ / hlö
Sis. ohjauksen, Canvas-taulupohjan 50 x 60 cm, tarvittavat akryylimaalit ja muut välineet sekä yhden Cocktail(tai Mocktail)-annoksen. Lisäjuomia mahdollisuus tilata ravintolan puolelta.

OSALLISTU TYÖPAJAAN

***
Juhlaviikon aamiaisetu: kaksi aamiaista yhden hinnalla

Aamun paras hetki on aamiainen rakkaan kanssa; tervetuloa nauttimaan AX-juhlaviikolle herkullinen hotelliaamiainen nyt kaksi yhden hinnalla 24 €. Etu voimassa 20.5.-2.6.2024.

VARAA AAMIAINEN

”Art is not a thing; it is a way.” -Elbert Hubbard

Search