Hyppää sisältöön

Ryhmämenut

3 ruokalajin menut

Pöytiin tarjoillut lautasannokset
min. 10 hlöä, max. 100 hlöä

Menu Art

Crème Ninon -keitto, vuohenjuustomoussea ja krutonkeja L *

***

Sitruunarisotto chilillä ja grillatuilla kauden kasviksilla L, G *

***

Vaniljapannacotta, vadelmia ja pistaasia L, G

44 € / henkilö

Viinisuositukset:

Fiorissimo Prosecco 46 € plo

# Sauvignon Blanc 58 € plo

Moscato D’Asti 8 cl 9,40 €

 

Menu AX

Savustettua siikaa, smetanaa, tilliä, salottisipulia, mätiä ja leipää L

***

Meribassifilee, haudutettua sahramifenkolia, perunaa ja beurre blanc -kastiketta L, G

***

Vaniljapannacotta, vadelmia ja pistaasia L, G

49 € / henkilö

Viinisuositukset:

Arthur Metz Crémant d’Alsace Riesling Brut 60 € plo

Von Buhl Forster Riesling 70 € plo

Graham’s 10 Years Tawny Portviini 4 cl 8 €

Menu Art Experience

Crème Ninon -keitto, vuohenjuustomoussea ja krutonkeja L *

***

Savustettua siikaa, smetanaa, tilliä, salottisipulia, mätiä ja leipää L

***

Grillattu naudan Petit Tender, vihanneksia, perunaa ja chimichurri M, G

***

Vaniljapannacotta, vadelmia ja pistaasia L, G

58 € / henkilö

Viinisuositukset:

Arthur Metz Crémant d’Alsace Riesling Brut 60 € plo

Von Buhl Forster Riesling 70 € plo

Demuerte Gold, Syrah, Monastrell, Garnacha 74 €

Moscato D’Asti 8 cl 9,40 €

Buffet menut

BUFFET RYHMILLE

Min. 20 henkilöä, max 100 henkilöä
ALKUPALAT
  • Valikoima antipasto leikkeleitä, juustoja ja vihanneksia L, G
  • Graavilohta, fenkolia, kapriksia, piparjuurikermavaahtoa ja tilliä L, G
  • Tomaatti-, basilika-, punasipuli- ja artisokkasalaatti V, G
  • Paahdetut porkkanat omena-fenkolikastikkeella ja hasselpähkinöillä V, G
  • Grillatut munakoisot sitruuna-tahinikastikkeella V, G
  • Vihersalaatti ja yrttejä vinaigrettekastikkeella V, G
  • Perunasalaatti tillillä ja oliiviöljyllä V, G
  • Valikoima leipiä punajuurihummuksen ja voin kera L

#hashtag sauvignon blanc 75 cl 58 €

PÄÄRUOKAVAIHTOEHDOT
  • Sitruunarisotto chilillä ja grillatuilla kauden kasviksilla L, G *
  • Siikafilee, haudutettu sahramifenkoli, perunaa ja beurre blanc -kastiketta L, G
  • BBQ-porsaanrintaa, aasialaista coleslaw’ta, lime-chilikastiketta ja maapähkinäsatayta L, G

Hipster Negroamaro 75 cl 52 €

JÄLKIRUOAT
  • Fudge-pannacotta L, G
  • Suklaabrownie, marjoja ja pistaasia L
  • Makeisvalikoima L

Moscato D’Asti 8 cl 9,4 €

HINNAT

Ilman pääruokaa: 43 € / henkilö
Yhdellä pääruoalla: 53 € / henkilö
Kahdella pääruoalla: 62 € / henkilö

TAPAS MENU

Min. 10 henkilöä
  • Talon focaccia leipää  (Vegan)
  • Punajuuri hummus  (Vegan)
  • Munakoisolevite  (Vegan)
  • Vihersalaattia ja vinaigrette (Vegan)
  • Valikoima juustoja (G)
  • Valikoima leikkeleitä  (G,M)
  • Antipasto kasviksia  (Vegan)
  • Marinoituja oliiveja  (Vegan)
  • Skagenia pienellä briosche sämpylällä  (L)
  • Savulohimoussea mallasleivällä ja tillikurkkua  (L)
  • Herne falafeleita ja romesco kastiketta (Vegan)

39 € / henkilö

L – laktoositon | G – gluteeniton | M – maidoton | * – saatavilla vegaanisena

Ilmoitathan meille mahdollisista ruoka-aineallergioista tai erityisruokavalioista,
otamme mielellämme tarpeesi huomioon.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Varaa unohtumattomat ja uniikit illalliset, juhlat ja tilaisuudet nyt Hotel AX:sta!

Kaikissa tilaisuuksiin ja ryhmävarauksiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa myyntipalvelumme arkisin klo 9–17.

tel. 09 5619 2711
events@hotelax.fi

Puheluiden hinnat:
Kiinteästä verkosta: 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
Matkapuhelimesta: 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min

Search