Hyppää sisältöön

AX on Suomen paras designhotelli!

Hotel AX palkittu Suomen parhaana World Travel Awards -kilpailun Finland´s Leading Design Hotel -sarjassa.

Hotel AX on itsessään inspiroiva kansainvälisyyttä henkivä värien ja designin leikkikenttä urbaanissa Jätkäsaaressa, jossa tyylikäs hotellimiljöö yhdistyy suomalaiseen nykytaiteeseen. Tämän vieraansa yllättävän kokonaisuuden suunnitteluvaiheen kapellimestarina on toiminut sisustusarkkitehti, muotoilija ja kuvanveistäjä Stefan Lindfors.

”Tämä hotelli on jo itsessään elämys ja olen erityisen otettu ja ylpeä että Hotel AX uutena hotellina saa ansaitusti tunnustusta design hotellien -kategoriassa, värittäen samalla koko Helsingin taide- ja kulttuurielämää.”, riemuitsee hotellinjohtaja Vesa Kokkonen. ”Kiitos tästä merkittävästä tunnustuksesta kuuluu erityisesti AX:n artisteille eli tiimilleni, joka on onnistuneiden asiakaskohtaamistemme takana tuottamassa elämyksiä niin hotelli- kuin ravintolavieraillemmekin.”, Kokkonen jatkaa.

Hotel AX:n uniikit huoneet palvelevat sekä rentoutumisen tarpeessa olevaa vierailijaa, että uteliaampaa sielua, joka kaipaa ympärilleen inspiraatiota. Erityinen design ja taide modernisti kaikissa muodoissaan on luonnollinen osa tätä hotellikokemusta. Vierailija voi halutessaan valita kuudesta ainutlaatuisesta taiteilijahuoneesta ja nauttia yöpymisestään ikään kuin taideteoksen sisällä, suomen parhaimmistoon kuuluvien nykytaiteilijoiden vapaasti toteuttamissa huoneissa.

Tutustu huoneisiin

 

Restaurant AX on Jätkäsaaren oma kortteliravintola, jonka elävä ravintola- ja baarialue avautuu vieraalle heti sisään astuttaessa. Tunnelmaltaan olohuonemaisen AX Restaurantin panoraamaikkunoista avautuu urbaani näkymä katukuvaan. Jätkäsaaren satamaan on aikoinaan tuotu raaka-aineita, mausteita ja makuja maailman kaikista kolkista, mikä näkyy myös osaltaan ravintolan makumaailmassa, laadukkaista raaka-aineissa, vastuullisuutta ja paikallisuutta unohtamatta. Ravintolan ohella myös artesaani coctaileistaan tunnettu AX Bar palvelee vierailijoitaan aamuvarhaisesta iltamyöhään.

AX on monimuotoinen tapahtumatalo, joka muuntautuu erilaisten tapahtumien alustaksi yritysillallisista, lanseerauksiin, perhejuhliin ja kahden kerroksen bileisiin. Ohjelmalliset AX Clubit viihdyttävät kaupunkilaisia sekä hotellivieraita viikonloppuisin ympäri vuoden ja kesäaikaan lisämahdollisuuksia tarjoilee AX Garden -terassi jossa järjestyvät myös yksityiset kokoontumiset.

Hotel AX on osa Primehotels Oy:tä ja tärkeä osa yrityksen uniikkien hotellien perhettä. Ennemmin kuin hotelliketju, Primehotels on ketju hotelleja. Hotellejamme yhdistää aito intohimo vieraanvaraiseen palveluun. Meillä ei ole asiakkaita, vaan vieraita, joita palvelemme sydämellisesti, yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Tutustu World Travel Awardsiin >> https://www.worldtravelawards.com/

Lisätietoja:

Vesa Kokkonen, General Manager Hotel AX
vesa.kokkonen@primehotels.fi +358 400 901 851

Search