Hyppää sisältöön

Novel Corner

Novel Corner -huone on tarinoiden ja kertomusten ystävien uusi lempipaikka yöpymiseen ja inspiroitumiseen. Tyylikäs, tunnelmallinen ja proosateoksilla varustettu Novel Corner huone vie sinut kauas kiireestä ja velvollisuuksista. Uppoudu juonenkäänteiden maailmaan pehmeällä ja kutsuvalla sängyllä, nauttien samalla Jätkäsaaren ylle levittyvästä kaupunkimaisemasta upeassa ja täysin uniikissa hotellihuoneessa – huoneessa, jollaista ei taatusti löydy toista samanlaista.

Huoneesta löydät tarkkaan valittuja teoksia moneen makuun. Novel Corner -huone on romantiikan, seikkailujen ja tarinoiden ystävän ateljee, jossa rentoutuminen ja proosan maailma yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla.

Rentoudu ja nauti taide-elämyksen äärellä

Ainutlaatuista taidetta on tuotu hotellissamme paitsi hotellin yleisiin tiloihin niin myös hotellihuoneen sisustukseen. Ihanat yöunet on taattu Joutsenen kuohkean untuvapeiton ja laadukkaiden lakanoiden välissä. Kylpyhuoneessa sinua odottavat huolella valitut, luonnollisista ainesosista ja luonnollista alkuperää olevista ainesosista valmistetut Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuoneesta löydät myös hiustenkuivaajan.

Kaikkiin huoneisiimme kuuluvat kahvi- ja teevalikoima sekä vedenkeitin. Huoneeseen on tilattavissa lisäksi haluamasi teeman mukainen minibar-valikoima.

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta saatavuuden mukaan.

Hän makasi sängyllä raajat levällään, raukeana onnesta, hengitti kahvin tuoksua. Hän ei ollut liioin koskaan pitänyt kahvin mausta, mutta tuoreen kahvin tuoksu – se vei hänet aina kauas.

Hän unelmoi aamiaiscroissanteista, ehkä pähkinävoistakin. Aamuaurinko paistoi paksujen verhojen välistä niin kirkkaasti, että hän joutui siristämään silmiään nähdäkseen kellon.

Ohimenevän hetken hänen mielessään kävi ajatus. “Tulisikohan hänkin aamiaiselle?”

Huoneen ominaisuudet

  • Valikoima tarkkaan valittuja proosateoksia moneen makuun
  • Pehmeä Familonin sänky sekä laadukkaat Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • Ihanat ja luonnolliset Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet
  • Vedenkeitin, kahvi sekä teetarvikkeet kiireettömiin hetkiin

Search