Hyppää sisältöön

Standard Room

AX Standard -huone on uusi suosikkikohde täydelliselle yöunelle ja elämän ystävien inspiroimiselle. Kirkas ja tunnelmallinen huone on varustettu modernilla ylellisyydellä ja vie sinut kauas arjen stressistä ja velvollisuuksista. Sukella pehmeän sängyn mukavuuteen ja nauti kaupungin panoraamanäkymistä Jätkäsaaren yllä tässä upeassa ja ainutlaatuisessa hotellihuoneessa – sellaista, jota et löydä mistään muualta.

Rentoudu ja nauti taide-elämyksen äärellä

Ainutlaatuista taidetta on tuotu hotellissamme paitsi hotellin yleisiin tiloihin niin myös hotellihuoneen sisustukseen. Ihanat yöunet on taattu Joutsenen kuohkean untuvapeiton ja laadukkaiden lakanoiden välissä. Kylpyhuoneessa sinua odottavat huolella valitut, luonnollisista ainesosista ja luonnollista alkuperää olevista ainesosista valmistetut Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuoneesta löydät myös hiustenkuivaajan.

Kaikkiin huoneisiimme kuuluvat kahvi- ja teevalikoima sekä vedenkeitin. Huoneeseen on tilattavissa lisäksi haluamasi teeman mukainen minibar-valikoima.

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta saatavuuden mukaan.

Hän makasi sängyllä raajat levällään, raukeana onnesta, hengitti kahvin tuoksua. Hän ei ollut liioin koskaan pitänyt kahvin mausta, mutta tuoreen kahvin tuoksu – se vei hänet aina kauas.

Hän unelmoi aamiaiscroissanteista, ehkä pähkinävoistakin. Aamuaurinko paistoi paksujen verhojen välistä niin kirkkaasti, että hän joutui siristämään silmiään nähdäkseen kellon.

Ohimenevän hetken hänen mielessään kävi ajatus. “Tulisikohan hänkin aamiaiselle?”

Huoneen ominaisuudet

  • Pehmeä Familonin sänky sekä laadukkaat Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • Ihanat ja luonnolliset Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet
  • Vedenkeitin, kahvi sekä teetarvikkeet kiireettömiin hetkiin

Search