Hyppää sisältöön

Corner Studio

Ylellinen Corner Studio on satujen ystävien uusi lempipaikka yöpymiseen ja inspiroitumiseen. Hulppeassa, kahden hotellihuoneen kokonaisuudessa, kutsut ystäviäsikin nautiskelemaan kanssasi taidehotellielämyksestä ja yhdessäolosta. Cornerin olohuoneeksi taipuvassa huoneessa loistokas ja kookas kulmaikkuna avaa kaupunkinäkymän hotellin korkeimmista kerroksista ja makuuhuoneena toimiva toinen huone tarjoaa tilan rauhoittumiselle ja rentoutumiselle. Tilava ja luonnonvaloa tulvillaan olevaan Corner Studioon voit kutsua ystäväsi mukaan nauttimaan taidehotellielämyksestä, sillä siellä majoitat kaikkiaan jopa neljä henkilöä.

Satumaisen loistokas, tasokas ja satuteoksilla varustettu Corner Studio -huone vie sinut kauas kiireestä ja velvollisuuksista, ja takaa ikimuistoisen vierailun. Uppoudu taian maailmaan pehmeällä ja kutsuvalla sängyllä, nauttien samalla Jätkäsaaren ylle levittyvästä kaupunkimaisemasta upeassa ja täysin uniikissa hotellihuoneessa – huoneessa, jollaista ei taatusti löydy toista samanlaista. Huoneesta löydät tarkkaan valittuja teoksia moneen makuun.

Rentoudu ja nauti taide-elämyksen äärellä

Ainutlaatuista taidetta on tuotu hotellissamme paitsi hotellin yleisiin tiloihin niin myös hotellihuoneen sisustukseen. Ihanat yöunet on taattu Joutsenen kuohkean untuvapeiton ja laadukkaiden lakanoiden välissä. Kylpyhuoneessa sinua odottavat huolella valitut, luonnollisista ainesosista ja luonnollista alkuperää olevista ainesosista valmistetut Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet. Kylpyhuoneesta löydät myös hiustenkuivaajan.

Kaikkiin huoneisiimme kuuluvat kahvi- ja teevalikoima sekä vedenkeitin. Huoneeseen on tilattavissa lisäksi haluamasi teeman mukainen minibar-valikoima.

Lisäpalvelut ennakkotilauksesta saatavuuden mukaan.

Olipa kerran pieni saari.

Saarta asutti viekas lilliputtien kansa, joka elannokseen kaivoi meren pohjasta harvinaislaatuista ja hyvin arvokasta jätkänkultaa. Jätkänkulta toimi saaren kuningaskunnassa valuuttana, mutta siitä tavattiin rakentaa myös vaikuttavia linnoja herrasväen huvituksiin, upeita taide-esineitä ja muita rikkauksia.

Kun saaren ehtymätön vauraus ymmärrettiin myös muualla kuningaskunnassa, alkoi alueelle virrata uudisväkeä. Saari kehittyi ja kasvoi vuosien saatossa, mutta jätkänkullasta tehtyjä linnoja alueelle ei enää noussut. Lilliputit katosivat muun uudisväen joukkoon ja jäivät elämään enää legendoihin.

Huhutaan, että ajoittain saaren eteläkärjessä harvat ja onnekkaat voivat nähdä alastoman lilliputin virtsaavan. Ken tämän saakaan todistaa, sanotaan sen tuovan hänelle tuhannen jätkänkultakilon edestä onnea.

Huoneen ominaisuudet

  • Ylellinen ja tilava kahden huoneen kokonaisuus, jossa suuresta kulmaikkunasta tulvii luonnonvaloa sisään
  • Valikoima ihastuttavimpia ja hurmaavimpia satuja
  • Pehmeä Familonin sänky sekä laadukkaat Joutsenen untuvapeitot ja -tyynyt
  • Ihanat ja luonnolliset Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet
  • Vedenkeitin, kahvi sekä teetarvikkeet kiireettömiin hetkiin

Search