Hyppää sisältöön

Reino Nordin

laulaja lauluntekijä, näyttelijä

Laulaja ja lauluntekijä Reino Nordin on julkaissut kolme albumia Cara Mia, Antaudun ja Bongo Rock. Nordin tunnetaan myös näyttelijänä esimerkiksi elokuvista Vuonna 85, Hymypoika ja Game Over. Nordinin perheen pitkä taitelijahistoria näkyy hänen suhtautumisessaan taiteeseen.

“Rakastan omituisia asioita ja normaalin rikkomista taiteessa, arkkitehtuurissa, arjessa ja ylipäätään. Koen että taidetta on kaikessa ja kaikkialla mutta käyn myös gallerioissa ja ostan myös teoksia kotiin. Taiteen tekeminen ja kokeminen ovat minulle luonnollisia asioita kenties johtuen boheemiata kasvatuksestani. Olen kai itsekin jo kolmannen polven taiteilija.”

Seasons of AX: Suukko suolainen

Merelliseen Helsinkiin on kerrostunut vuosikymmenien taide- ja kulttuurivirtaukset – pääkaupunkimme on täynnä museoita, arkkitehtuuria, tilataidetta ja jokapäiväisessä arjessa ilmeneviä taidekokemuksia.

Helsinki ja Itämeri ovat taidekokemuksina erilaisia jokaiselle — millainen on sinun kaupunkisi meren rannalla?

Kahvila Regatta

Kahvila Regatta on erikoinen kohtaamispaikka meren äärellä. Regatta on kuuluisa myös korvapuusteista, letkeästä tunnelmasta ja hauskoista kylteistä. Paikka on itsessään taideteos. Regatassa voi grillata avotulella. Avotuli pääkaupungissa on jo itsessään elämys. Istu tulen äärellä, tunne kaikilla aisteilla.

Osoite:

Merikannontie 8

00260 Helsinki

Tähtitorni – Pekka Jylhä: Odotus, 2010

Tee vierailu Kaivopuiston hustorialliseen Tähtitorniin ja kurkota tähtiin. Kaivopuisto on myös loistava lenkkeilykohde, jossa on monia taideteoksia, kuten yksi uusista lemppareistani: Odotus-patsas.

Osoite:

Ehrenströmintie 1

00140 Helsinki

Lapinlahti

Entisessä sairaalamiljöössä on useita gallerioita, puoteja ja kahviloita. Taiteella, joka on vallannut vanhan sairaalan, on todettu parantavia vaikutuksia. Varaa hyvin aikaa alueen kiertämiseen.

Osoite:

00100 Helsinki

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on pulikoijan keidas keskellä Helsinkiä. Uiminen ydinkeskustassa on varsinkin talvella eksoottinen kokemus, kun lämmin vesi höyryää. Uskallatko käydä jääkylmässä merivesialtaassa? 

Osoite:

Katajanokanlaituri 2a

00160 Helsinki

Vanha Eira

Tee kävely Vanhaan Eiraan ja sen mutkitteleville kaduille. Siellä on upeaa, rönsyilevää, yksityiskohtaista arkkitehtuuria.

Osoite:

00150 Helsinki

Search