Hyppää sisältöön

Eat well - Drink well - Sleep well -elämys

Inspiroidu, rentoudu ja herkuttele taiteen äärellä alk. 174 € /yö!

Palkitse itsesi irtautumalla arjesta Eat well – Drink well – Sleep well -elämyksen äärellä. Pakettiin kuuluu yöpyminen valitussa huoneluokassa, kehuttu AX:n aamiainen sekä nautinnollinen kolmen ruokalajin illallinen, josta saat valita kasvis- tai lihavaihtoehdon. AX Restaurantin ammattitaitoiset artesaanikokit takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen.

Taiteen maailmassa jokainen tulkitsee omalla tavallaan, ja jokainen tulkinta on oikein, oli tulkitsija sitten taiteen tekijä tai sen kokija. A ja X, art and experience on aina lupaus elämyksestä! Tervetuloa taiteen vieteltäväksi.

Varaa nyt

Varaa

Varaus- ja majoitusaika: 29.2.2024 saakka.

Eat well – Drink well – Sleep well -elämykseen sisältyy yöpyminen kahdelle valitsemassanne huoneluokassa, herkullinen aamiainen sekä AX Restaurantin kolmen ruokalajin illallinen, josta voitte valita kasvis- tai lihavaihtoehdon.

Hinta alkaen 174 € / yö kahdelle Poem King -huoneessa, myös muita huoneluokkia saatavilla.

Varaa huone

Kampanjaehdot

Huone maksetaan tavallisesti hotellissa paikan päällä, hotelliin saapumisen yhteydessä.
Pidämme huoneen varattuna saapumispäivänä klo 18.00 saakka. Myöhäisen saapumisen varalta (klo 18 jälkeen) voit taata varauksesi ennakkomaksulla tai luottokorttivaltuutuksella. Otathan asian tiimoilta yhteyttä hotellin vastaanottoon.

Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa).

Tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Tarjoushinnat ovat varattavissa ja voimassa varauksiin 29.2.2024 saakka. Hinnat ovat voimassa saatavuuden mukaan. Huomioithan, että tarjoushintaisia huoneita saatavissa rajoitettu määrä.

Search