Hyppää sisältöön

Show & Dinner

Inspiroidu taiteen äärellä, nauti showsta ja herkuttele AX Ravintolan kolmen ruokalajin illallisella! Hyvät yöunet ja elämyksellinen ilta odottavat!

Ostaessasi Tapahtumaan lipun saat yöpymisen -20 %! Pakettiin kuuluu yöpyminen valitussa huoneluokassa, liput valitsemaasi esitykseen, aamiainen sekä yllätyksellinen kolmen ruokalajin illallinen, josta saat valita kasvis tai lihavaihtoehdon. AX Ravintolan ammattitaitoiset artesaanikokit takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen.

VARAA

Siirry tapahtumakalenteriin ja mieleisesi shown alta linkistä lipun ostoon. Siirry sen jälkeen majoituskalenteriin ja valitse haluamasi yöpymispäivämäärät.

Tapahtumakalenteriin

Majoituskalenteriin

Kampanjaehdot

Huoneita saatavilla rajoitetusti. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Saavuthan paikalle klo 18.00 mennessä.
Illallinen nautitaan ennen illan tapahtumaa klo 18.00-20.00. Mikäli sinulla on erityisruokavalio tai allergioita, ilmoitathan niistä sähköpostitse reception@hotelax.fi

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:
Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 18 mennessä (paikallista aikaa). Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, voimme veloittaa varauksen kokonaisuudessaan.

Search