Hyppää sisältöön

Show & Dinner

Inspiroidu taiteen äärellä, nauti showsta ja herkuttele AX Restaurantin kolmenruokalajin illallisella! Hyvät yöunet ja elämyksellinen ilta odottavat!

Palkitse itseäsi irtautumalla arjesta AX:n Show&Dinner -paketilla. Pakettiin kuuluu yöpyminen valitussa huoneluokassa, liput valitsemaasi esitykseen, aamiainen sekä yllätyksellinen kolmen ruokalajin illallinen, josta saat valita kasvis tai lihavaihtoehdon. AX Restaurantin ammattitaitoiset artesaanikokit takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen.

Varaa nyt

Punkkuelämää! | ke 16.11, 20.00
”Punkkuelämää!” on ratkiriemukas teatteriralli, joka vastaa niihin kysymyksiin, jotka meidän kaikkien mieltä toisinaan askarruttavat. Lisätietoja tästä.
Show&Dinner majoituspaketti alk. 127€/hlö/2hh

Rhythms of Flamenco! | ke 23.11, 20.00
Suomalaisen flamencon kärkikaartiin kuuluva kokoonpano esittää perinteistä flamencoa, niin musiikki- kuin tanssinumeroitakin. Luvassa on herkkiä hetkiä ja rytmistä ilotulitusta, flamencon tunteen paloa, riemua ja syvyyttä!

Lisätietoja tästä.
Show&Dinner majoituspaketti alk. 127€/hlö/2hh

AX Club presenting Burlesque! | ke 30.11, 20.00                              The Ravishing Shangri-La Rubies ystävineen tuo lavalle huikean kattauksen klassista kabareeta, jazzia ja burleskia.

Lisätietoja tästä.
Show&Dinner majoituspaketti alk. 127€/hlö/2hh

VARAA

SHOW&DINNER MAJOITUSPAKETTI:
Hotellin vastaanotosta, joko soittamalla +358 29 3200 480 (3,02 snt/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse reception@hotelax.fi

Pelkkä Show tai Show&Dinner ostettavissa www.tiketti.fi

Kampanjaehdot

Varattavissa suoraan hotellista. Tarkistathan ajankohtaiset esitysajat AX:n tapahtumasivuilta tästä.
Huoneita saatavilla rajoitetusti. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin / alennuksiin. Saavuthan paikalle klo. 18.00.
Illallinen nautitaan ennen illan showta klo. 18.00-20.00. Mikäli sinulla on ruokarajoitteita tai allergioita ilmoitathan niistä sähköpostitse restaurant@hotelax.fi

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:
Varauksen voi muuttaa/perua kuluitta 2 vrk ennen saapumispäivää. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, voimme veloittaa varauksen kokonaisuudessaan.

Search