Hyppää sisältöön

Show & Dinner

Inspiroidu taiteen äärellä, nauti showsta ja herkuttele AX Restaurantin kolmen ruokalajin illallisella! Hyvät yöunet ja elämyksellinen ilta odottavat!

Palkitse itsesi irtautumalla arjesta AX:n Show&Dinner -paketilla. Pakettiin kuuluu yöpyminen valitussa huoneluokassa, liput valitsemaasi esitykseen, aamiainen sekä yllätyksellinen kolmen ruokalajin illallinen, josta saat valita kasvis tai lihavaihtoehdon. AX Restaurantin ammattitaitoiset artesaanikokit takaavat laadukkaan ja inspiroivan makuelämyksen.

Varaa nyt

VARAA

SHOW & DINNER -MAJOITUSPAKETTI:
Hotellin vastaanotosta, joko soittamalla +358 29 3200 480 (3,02 snt/min + pvm/mpm) tai sähköpostitse reception@hotelax.fi

Tästä tapahtumakalenteriin!

alk. 127 € / hlö / 2hh

Kampanjaehdot

Varattavissa suoraan hotellista. Tarkistathan ajankohtaiset esitysajat AX:n tapahtumakalenterista.

Tästä tapahtumakalenteriin!

Huoneita saatavilla rajoitetusti. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja/tai alennuksiin. Saavuthan paikalle klo 18.00.
Illallinen nautitaan ennen illan tapahtumaa klo 18.00-20.00. Mikäli sinulla on erityisruokavalio tai allergioita, ilmoitathan niistä sähköpostitse reception@hotelax.fi

Vakuuskäytäntö:
Kaikkiin varauksiin tulee lisätä luottokorttitiedot varauksen takuuksi.

Peruutuskäytäntö:
Varauksen voi muuttaa/perua kuluitta 2 vrk ennen saapumispäivää. Mikäli varaus perutaan tai sitä muutetaan tämän jälkeen tai asiakas ei saavu paikalle, voimme veloittaa varauksen kokonaisuudessaan.

Search